В Житомирській області центр допомоги проконсультував учасників АТО ще у двох районах

В Житомирській області центр допомоги проконсультував учасників АТО ще у двох районах

10.07.16 08:40 0 564
Вчора, 7 липня, Центр допомоги учасникам АТО при облдержадміністрації провів виїзні прийоми у Ружинському та Попільнянському районах.

Представник Центру Олена Юхимович розповіла учасникам АТО про Програми, що діють в області для демобілізованих учасників антитерористичної операції та членів їх сімей. Зокрема, про безкоштовне лікування та зубопротезування, санаторно-курортне лікування у Денишах. Також присутні обговорили питання оздоровлення демобілізованих учасників АТО в санаторно-лікувальних закладах поза межами області.

Учасників АТО цікавили також питання виділення земельних ділянок та проходження лікування у Бердичівському шпиталі.

У Центрі допомоги учасникам АТО при облдержадміністрації бійці можуть отримати різні види допомоги: консультативна, юридична, психологічна, медична допомога, реабілітація в санаторіях, зубопротезування, сприяння в одержанні статусу учасника бойових дій, земельних ділянок, матеріальна допомога, вирішення питання з працевлаштуванням.

Центр допомоги учасникам АТО знаходиться за адресою: м. Житомир, майдан ім. С. П. Корольова, 1, обласна державна адміністрація, каб. 101. Телефон: (0412) 47-50-06.

Довідково:

У Ружинському районі 211 мобілізованих, з них 154 мають статус учасника бойових дій, 10 – інваліди війни. На обліку в районному управлінні праці та соціального захисту населення перебувають також 6 сімей загиблих учасників АТО.

Про це повідомили у Житомирській ОДА
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ