В Житомирській області голова ОДА проінспектував ремонтні роботи автомобільних доріг

В Житомирській області голова ОДА проінспектував ремонтні роботи автомобільних доріг

10.07.16 11:34 0 572
Голова Житомирської облдержадміністрації Сергій Машковський разом з начальником служби автодоріг області Олегом Антонюком 8 липня, оглянули, як проходять ремонтні роботи на трасі М-21 (Житомир-Могилів-Подільський) та шляхопроводу через залізну дорогу на автомобільній дорозі С 060824 (під'їзд до с. Старики, Коростенський район).

— «Я оглянув та проконтролював роботу, яка виконується на мосту біля с. Старики, загалом. Цей об'єкт важливий перш за все для Коростенського району та Володарсько-Волинського. Перекриття цієї дороги викликало соціальну напругу серед населення. ми побачили, що нова дорога відповідає усім технічним характеристикам та нормам. Цей міст був перекритий з 2013 року. ми дійсно бачимо зміни і вже через два тижні по ньому буде їздити транспорт, а протягом двох місяців ми його здамо в експлуатацію», – розповів Сергій Машковський, зазначивши, що загальна кошторисна вартість робіт складає 5 млн 084,599 тис. грн. —

Керівник області зазначив, що до кінця року у нас в планах аналогічний ремонт ще трьох мостів по трасі Н-03 Житомир-Чернівці: «Потрібно буде поставити чіткі терміни, провести тендерні процедури та спланувати об'їзд цих ділянок дороги, тому що перекрити трасу не можливо».

На теперішній час за результатами проведеної процедури закупівель визначено підрядника на проведення ремонтних робіт дороги державного значення Житомир-Могилів-Подільський. Підрядник приступає до монтажу асфальтобетонного заводу (термін монтажу до 25 липня) та паралельно до фрезерування правої смуги. Кошторисна вартість робіт становить 311 млн 528,739 тис. грн.

Сергій Машковський повідомив, що 6 липня він зустрічався з Віце-прем'єр-міністром Володимиром Кістіоном, де обговорювалось питання додаткового виділення коштів на ремонт автомобільної дороги Глибочиця-Станишівка (південний обхід м. Житомира).

«Нам потрібно відремонтувати дорогу М-21, щоб вона була на тому ж рівні, що і траса Київ-Чоп. Це питання проговорено і залишається докласти максимум зусиль для того, щоб виконати комплексно цей обсяг ремонтних робіт».

Про це повідомили у Житомирській ОДА
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Прокуратура Вінницької ...
Наступна новина: Плюси і мінуси пелетних ...

КОМЕНТАРІ