У Чернівцях урочисто відкрили “Петрівський ярмарок”

У Чернівцях урочисто відкрили “Петрівський ярмарок”

10.07.16 10:24 0 699
Перед будівлею Ратуші відбулося урочисте відкриття “Петрівського ярмарку”. Участь у заході взяли представники крайової влади, міської ради, народні депутати України, депутати обласної та міської рад, почесні громадяни міста, підприємці, чернівчани та гості.

Розпочалося свято із традиційної мелодії «Марічки» та легендарної «Червоної рути» у виконанні чернівецьких бітбоксерів.

Також під час відкриття урочисто винесли прапори України, Чернівців та штандарт Петрівського ярмарку.

“Свято Петрівського ярмарку давно стало улюбленим для чернівчан і гостей нашого міста. З кожним роком його популярність зростає, і нам дуже приємно, що міська торговиця, яку започаткували ще у 18 столітті, має своє сучасне продовження”, – сказав Чернівецький міський голова Олексій Каспрук.

Президент Чернівецької торгово-промислової палати Василь Ляхович від імені підприємців Чернівців передав Олексію Каспруку символічний мішок із місцевими податками. У відповідь міський голова подарував подушку із зображенням міських пам'яток та побажав підприємцям успіху у бізнесі та нових креативних ідей.

Опісля розпочалася святкова хода до Центрального парку культури та відпочинку ім. Т.Г.Шевченка, де церемонію відкриття було продовжено. Зокрема, під час заходу Олексій Каспрук вручив подарунки військовослужбовцям-іменинникам, а також ранці майбутнім школярам Петрикам та Павликам. Наприкінці міський голова пригостив гостей Петрівського ярмарку традиційним святковим короваєм .

Про це повідомили у Чернівецькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ