Що таке аквабайк?

Що таке аквабайк?

11.07.16 18:06 0 889

Аквабайк - це поки що нове слово на міжнародному ринку мото техніки, однак, поступово даний вид транспорту стає все більш популярним і поширеним серед шанувальників активного способу життя. До речі, взяти аквабайк на прокат в СПб ви можете на сайті: http://gidriki.ru/.

По суті, аквабайк - це спеціалізований водний мотоцикл, чия конструкція дозволяє розвивати божевільні швидкості на воді і виконувати різні, захоплюючі дух трюки.

Тільки уявіть, море, пісок, сонце - чудові умови для того щоб розслабитися і отримати задоволення, а також безмежну свободу пересування. При пересуванні можна використовувати систему ГЛОНАСС, щоб визначити своє точне місце розташування. До слова сказати, управляти аквабайком необхідно дуже обережно, так як він розвиває просто неймовірні швидкості, а в морі крім вас можуть купатися ще й інші люди. На поворотах, фахівці рекомендують знижувати швидкість до мінімуму, тому що занадто велика ймовірність вилетіти або його може змити хвиля, що піднялася.

Сьогодні аквабайки активно використовуються для проведення різних спортивних змагань на воді - футбол, гонки, фрістайл - на перший погляд здається, що цьому спортивному мотоциклу підвладні будь-які види спорту. Найбільш видовищним є фрістайл на аквабайку. Він незмінно викликає масу емоцій не тільки у того, хто сидить (або стоїть) за кермом такого мотоцикла, але і у випадкових глядачів на березі.

У свою чергу, аквафутбол, на аквабайках, є командним видом спорту, в якому можуть брати участь необмежена кількість осіб. Не менш веселим і захоплюючим способом провести час стануть гонки на водних мотоциклах. Не потрібно думати, що ганяти по воді набагато простіше і безпечніше. З огляду на швидкості, на яких проходять ці змагання, гонщикам необхідно бути гранично уважними і обережними, в іншому випадку байк, немов норовистий кінь скине свого вершника і помчить вперед, не розбираючи дороги.

Сьогодні на ринку можна зустріти кілька основних різновидів аквабайків - сидячі, одномісні, стоячі і багатомісні. Так, наприклад, для виконання трюків або швидкої їзди сидіння просто не потрібне, тому шанувальники такого проведення часу віддають перевагу стоячим моделям.

Так само аквабайки можуть відрізнятися за зовнішнім виглядом і потужністю двигуна, який дозволяє розвивати від 50 до 150 км на год.




Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 127)
Попередня новина: Строим частный дом: ...
Наступна новина: Какие есть разновидности ...

КОМЕНТАРІ