Чернівці відвідали пілоти  малої авіації

Чернівці відвідали пілоти  малої авіації

13.07.16 15:49 0 789
Авіатори малої авіації з усієї України завітали до Чернівців, де взяли участь у круглому столі з проблем малої авіації та відвідали міське свято «Петрівський ярмарок». За словами президента всеукраїнської громадської організації по захисту прав приватних пілотів “АОПА України” Юрія Яковлева, чернівецький аеропорт – у доволі хорошому стані.

«Ваш аеропорт все ж таки в досить непоганому стані, – зазначив Юрій Яковлев. – Тут нічого не розвалюється, все пофарбовано, смуга в чудовому стані. Тобто сюди можна літати, сюди з київського аероклубу в Чернівці щонеділі літають маленькі літаки. Єдине, чого не вистачає чернівецькому аеропорту, це заправки з авіаційним пальним».

Чернівецький міський голова Олексій Каспрук обговорив з гостями проблемні питання і висловив сподівання, що збір авіаторів малої авіації в Чернівцях допоможе покращити умови в аеропорту для приватних пілотів. «Деякі зауваження, висловлені пілотами , є слушними і, безперечно, ми будемо над цим працювати. Я найближчим часом звернусь до міських депутатів щодо виділення коштів на облаштування заправки для малих літаків. Раніше це питання вже піднімалось, але так і не було вирішено. ми переконались, що аеропорт живе і працює, з 12 липня вже починає курсувати авіарейс «Київ-Чернівці», – сказав Олексій Каспрук.

Про це повідомили у Чернівецькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: Стан розгляду запитів на ...

КОМЕНТАРІ