Держфінінспекція у Вінницькій області за січень-червень забезпечила відшкодування втрат на 14,3 млн грн

Держфінінспекція у Вінницькій області за січень-червень забезпечила відшкодування втрат на 14,3 млн грн

13.07.16 08:58 0 555
Фахівці Держфінінспекції у Вінницькій області протягом січня-червня 2016 року забезпечили усунення порушень, що призвели до втрат фінансових і матеріальних ресурсів, на суму більш як 14,3 млн грн.

За результатами контрольних заходів керівники місцевих органів влади, підприємств, установ та організацій прийняли 66 управлінських рішень.

За матеріалами ревізій правоохоронні органи розпочали 19 досудових розслідувань та вручили одне письмове повідомлення про підозру у вчиненні кримінального правопорушення.

У 35 випадках до установ, під час ревізій яких виявлено порушення бюджетного законодавства, застосовано заходи впливу, а саме: 21 зупинення операцій з бюджетними коштами, 6 призупинень бюджетних асигнувань та 8 зменшень бюджетних асигнувань розпорядникам бюджетних коштів на загальну суму понад 600 тис. грн.

За вчинені фінансові порушення 135 посадових осіб притягнуто до адміністративної відповідальності, 40 – до дисциплінарної та матеріальної, а також 4 осіб звільнено з посад.

Для запобігання та протидії легалізації (відмиванню) доходів, одержаних злочинним шляхом, до Державної служби фінансового моніторингу України надіслано відомості про виявлені фінансові операції, що підлягають фінансовому моніторингу, на загальну суму понад 12,6 млн грн.

Про це повідомили у Вінницькій ОДА
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Луцькому національному ...
Наступна новина: Рівненщина: рятувальники ...

КОМЕНТАРІ