На Вінниччині триває реалізація проекту ЄС,спрямованого на створення робочих місць для переселенців

На Вінниччині триває реалізація проекту ЄС,спрямованого на створення робочих місць для переселенців

13.07.16 13:07 0 507
Про це у ході щотижневої робочої наради під головуванням очільника регіону Валерія Коровія інформував керівник проекту ЄС «Центр адаптації переселенців та підприємців із зони АТО та Криму у Вінницькій області» Валерій Нікітюк.

За його словами, на конкурс бізнес-планів, що проводився у рамках проекту, подано більше 30 заявок від юридичних осіб та суб'єктів підприємницької діяльності на суму, яка удвічі перевищує заплановану. Тож між охочими розвивати власну справу відбуватиметься реальний конкурс.

«Задіяні практично всі бізнес-переселенці, які є активними та хочуть працювати. Тому, думаю, що після проведення конкурсу буде нагода показати, що проект справді реалізований. Попередньо ми виходимо на створення більше 100 робочих місць», - зазначив Валерій Нікітюк.

Голова облдержадміністрації Валерій Коровій, у свою чергу, підкреслив, що, попри спроби дискредитувати зазначений проект, триває активна робота з його реалізації. А це реальна допомога людям, які мають бажання працювати та створювати на Вінниччині нові робочі місця.

Для довідки. Проект ЄС «Центр адаптації переселенців та підприємців із зони АТО та Криму у Вінницькій області» здійснюється в рамках Програми Євросоюзу «Підтримка політики регіонального розвитку в Україні».

Фінансування проекту здійснюється за рахунок коштів Європейського Союзу (90%) та обласного бюджету (10%).

Мета проекту – створення у Вінницькій області умов для організації чи перенесення бізнесу переселенцями із зон конфлікту.

Про це повідомили у Вінницькій ОДА
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Рівненській області ...
Наступна новина: У Тернополі розпочався ...

КОМЕНТАРІ