На Вінничині системи публічних закупівель ProZorro дає можливість доцільно використовувати державні кошти (+фото)

На Вінничині системи публічних закупівель ProZorro дає можливість доцільно використовувати державні кошти (+фото)

13.07.16 20:27 0 576
12 липня, в прес-центрі Департаменту інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю ОДА відбулась прес-конференція щодо запровадження в області електронної системи публічних закупівель ProZorro.

Участь в прес-конференції взяли директор Департаменту фінансів ОДА Микола Копачевський та перший заступник директора Департаменту міжнародного співробітництва та регіонального розвитку облдержадміністрації Надія Насіковська .

«Системи публічних закупівель ProZorro дає можливість доцільно використовувати державні кошти та кошти місцевих бюджетів. Але в той же час вона потребує постійних напрацювань, адже головною проблемою залишається – надання якісних послуг, тобто вартість повинна відповідати якості товару», - повідомив Микола Копачевський.

За словами Надії Насіковської, відповідно до розпорядження голови облдержадміністрації від 13.11.2015 р. №703 (зі змінами) в області запроваджено проведення електронних торгів, починаючи від 3,0 тис.грн. за рахунок коштів обласного бюджету. «Завдяки проведенню електронних торгів з початку року, економія коштів обласного бюджету склала майже 7,5 млн грн, що становить 17% від запланованих на закупівлю бюджетних коштів. Найбільший відсоток економії коштів — у закладів охорони здоров'я та соціального призначення, який становить 22,0%», - повідомила посадовець.

За словами Надії Насіковської, Департаментом міжнародного співробітництва та регіонального розвитку облдержадміністрації на постійній основі здійснює моніторинг стану запровадження в області системи електронних закупівель Prozorro.













Про це повідомили у Вінницькій ОДА
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: На Вінничині обласна ...
Наступна новина: За І півріччя податковий ...

КОМЕНТАРІ