В Луцьку на Купальську ніч – до зоопарку

В Луцьку на Купальську ніч – до зоопарку

13.07.16 17:46 0 584
У п‘ятницю, 8 липня ,на території КП «Луцький зоопарк» відбувся перший в історії закладу захід після завершення звичного робочого дня з тематичною назвою «Ніч на Івана Купала». Ідея дійства, як і майже всі гарні починання, належить керівнику звіринця Людмилі Денисенко. А втілити задум у життя вдалося завдяки співробітникам комунального підприємства у співпраці з давніми партнерами і друзями.

Отож, як і зазвичай, зоопарк по 20-й завершив звичний прийом відвідувачів. Бо вже за годину тут мало розпочатися незвичне свято – стилізоване під Купальську ніч дійство. Гістьми на ньому мали змогу бути ті, хто записався в адміністрації – для уникнення різного штибу непорозумінь і позаштатних ситуації. Причому сходилися до нас родинами, парами або й дружніми компаніями.

О 21.00 студія свята «Карамболь» в особі ведучої Ольги Крамаревич розпочала дійство. Одразу за кількома столами примостилися і дорослі, і діти – розмальовувати печиво, збирати намисто з кольорових макаронів, робити ляльки-мотанки чи амулети з глини і плести віночки. Спільно та по-родинному затишно.

А потім – вогнище. І хоч було воно геть невеличким, але його тепла у вистачило для того, щоб магію ночі відчули всі присутні. У відблисках полум'я змагалися у спритності та швидкості, хороводили та витанцьовували, а потім, довірившись партнерам, перестрибували вогонь. Усе це – з сміхом та позитивом.

Всіх охочих чекало ще й частування – запашний чай та куліш, зготований з допомогою триголового дракона. І все це, звичайно, розійшлося на «ура!». Чай навіть довелося варити повторно, бо, як запевняли відвідувачі, смачнішого вони ніколи не пробували. А неперевершеними господинями, що заслужити безліч компліментів, були співробітниці зоопарку. Також власними силами були зорганізувані тематичні фотозони, де і самостійно, і з допомогою Олег Міткевич можна було зробити світлини на згадку

Не обійшлося у цю Купальську ніч і без традиційного пускання віночків. По один бік водойми – прекрасні дами від малечі до зрілого віку, з іншого – представники чоловічої статі. Свічечки на воді в обрамлені польових квітів додають казки і таємничості. І першим вінок з допомогою палиці та інших чоловіків, які міцно тримають за руки сміливця, виловлює татусь для донечки – символу їхнього з дружиною кохання.

Шалені овації зірвав виступ учасників театру вогню «Ейфорія».

Особливо бурхливі емоції вирували в очах юних гостей – цікавість, захопленні і страх. І палаючі букви ZOO на звершення номеру ніби пророкували нам у цю магічну ніч подальшу яскраву долю – собі на славу і гостям на втіху.

А потім п'ять команд по 10 учасників кинулися на пошуки квіту папороті. На щастя, у квесті, зорганізованому Карамболь Студіясвята, поталанило всім учасникам. І знайдені квіти команди обміняли на подарунки – мішки здоров'я, краси, достатку, відпочинку, насолоди. Щодо призів, то щире «Дякую!» висловлюємо Green Valery та Кічкарівському хлібзаводу. Зізнаємося – надійна партнерська підтримку стимулює працювати ще краще!

КП «Луцький зоопарк»

Про це повідомили у Луцькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: На Вінниччині посилять ...

КОМЕНТАРІ