В Луцьку відбулась навчальна гра “Країна гідності”

В Луцьку відбулась навчальна гра “Країна гідності”

13.07.16 12:52 0 614
12 липня 2016 року Луцький міський центр соціальних служб для сім'ї, дітей та молоді спільно з Луцьким міськрайонним відділом кримінально-виконавчої інспекції управління Державної пенітенціарної служби України у Волинській області провели навчальну гру «Країну гідності» для неповнолітніх, які перебувають у конфлікті з законом.

«Країна Гідності» – це карткова гра, у якій гравців як членів парламенту вигаданої однойменної країни просять прийняти рішення про соціальну політику щодо соціальних прав у рамках плану розвитку на найближчі п'ять років. Добираючи аргументи під час прийняття рішень, гравці більше дізнаються про соціальні права та їх зв'язки з соціальною політикою.

Головний спеціаліст ЛМЦСССДМ, фасилітатор гри Світлана Луців, запросила учасників уявити себе в ролі членів парламенту Країни Гідності, і розпочалася насичена й відповідальна зустріч парламентарів.

Підсумовуючи результати гри, учасники зазначали, що вона вкрай пізнавальна та допомагає не тільки більше зрозуміти про соціальні права, а й сприяє розвитку навичок дискусії та аргументації.

Одна із учасниць гри Анна зазначила: « Я навіть не очікувала, що так важко бути членом парламенту та приймати відповідальні рішення в інтересах всієї країни».

Видання гри «Країна Гідності» українською мовою здійснено Міжнародною благодійною організацією «Партнерство «Кожній дитині».

Луцький міський центр соціальних служб для сім'ї, дітей та молоді

Про це повідомили у Луцькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: У Рівненській області ...

КОМЕНТАРІ