Луцьк: усі - на ранкову “зарядку”!

Луцьк: усі - на ранкову “зарядку”!

13.07.16 08:05 0 830
Відбулась прес-конференція, у якій взяли участь заступник міського голови Юрій Моклиця, директор КЗ “Луцький міський центр фізичного здоров'я населення “Спорт для всіх” Луцької міської ради" Наталія Назарук, заступник начальника управління з питань фізичної культури та спорту міської ради Андрій Мороз, представники спортивних закладів міста.

Юрій Моклиця сказав, що загальноміська зарядка - це другий проект, який започатковує цьогоріч міська рада. Першим - стали змагання з дворового футболу. Ця ідея реалізовуватиметься з метою популяризації та пропаганди здорового способу життя, залучення мешканців міста до занять фізичною культурою та спортом, їх активного дозвілля. Він подякував управлінню з питань фізичної культури та спорту та КЗ “Луцький міський центр фізичного здоров'я населення “Спорт для всіх” Луцької міської ради" за організацію таких цікавих і нових для нашого міста заходів, та представникам фітнес-клубів, спортивних закладів міста за активну участь у релізації цього проекту.

Відповідальний керівник проекту Андрій Мороз розповів, що загальноміська акція “Ранкова гімнастика для всіх” розпочинається в неділю, 17 липня, о 8.00 в центральному парку культури та відпочинку імені Лесі Українки (площа перед центральним входом). До акції можуть долучитися всі охочі, незалежно від віку, статі, чи рівня фізичної підготовки, також можна приходити сім'ями або колективами.

Під час акції чергуватиме карета швидкої та буде посилене патрулювання поліції.

Основними умовами є спортивний одяг та гарний настрій.

Під супровід кваліфікованих інструкторів учасники матимуть змогу виконати комплекс вправ ранкової гімнастики, отримати безкоштовну консультацію фахівців. Також, планується проведення днів відкритих дверей у спортивних закладах міста для того, щоб люди мали змогу ознайомитись з роботою тренажерних залів, фітнес-клубів і підібрати щось собі до вподоби.

Наталія Назарук сказала, що такі зарядки проводитимуться щонеділі з 17 липня до 1 вересня. Вона закликала всіх долучитися, адже ніхто не подбає про наше здоров'я, окрім нас самих.

Юрій Моклиця зазначив, що 11 вересня проводитимуться змагання з бігу. Кожен може спробувати свої сили у півмарафоні (21 км). Тож, хто хоче позмагатися з заступником міського голови, приходьте та візьміть участь у змаганнях.

Варто зазначити, що крім загальної зарядки можна буде взяти участь у занаттях з більшим силовим навантаженням. Так, будуть проводитися підготовчі заняття до півмарафону. Згодом, можуть бути започатковані й інші спортивні заняття, наприклад з важкої атлетики тощо.

Приходьте, долучайтесь до акції та ставайте здоровішими!

Про це повідомили у Луцькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Рівненській області ...
Наступна новина: На Тернопільщині бійців АТО ...

КОМЕНТАРІ