Будівництво виробничого призначення у Коростені посіло 3 місце на всеукраїнському конкурсі

Будівництво виробничого призначення у Коростені посіло 3 місце на всеукраїнському конкурсі

13.07.16 19:36 0 573
Журі конкурсу на кращі будинки і споруди, збудовані та прийняті в експлуатацію на території України у 2015 році, обрало переможців у чотирьох номінаціях: об'єкти житлового будівництва; об'єкти виробничого призначення; об'єкти інженерно-транспортної інфраструктури та об'єкти громадського призначення.

Відповідно до рішення журі, третє місце у номінації «Об'єкти виробничого призначення» посіло будівництво відділення підготовки та зберігання смоли по вул. Жовтневій, 11б у м. Коростень Житомирської обл. (ПрАТ «Коростенський завод МДФ»).

«Цей традиційний конкурс важливий та потрібний для всієї будівельної галузі. Його метою є показати роботу містобудівників, архітекторів та забудовників, які у сучасних непростих інвестиційних умовах продовжують створювати хороші та цікаві об'єкти, що можуть бути прикладом для інших», - зазначив Перший заступник Міністра регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства В'ячеслав Негода.

За його словами, проведення конкурсу сприяє підвищенню якості проектування будівництва, поширенню досвіду із впровадження нових прогресивних технологій, будівельних матеріалів, виробів і конструкцій, вдалих конструктивно-планувальних та архітектурних рішень, популяризації кращих об'єктів житлово-цивільного та промислового призначення.

Про це повідомили у Житомирській ОДА
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Чернівці: Чергова ...
Наступна новина: На Вінничині обласна ...

КОМЕНТАРІ