20 чернігівських дітей,батьки яких - учасники АТО,їдуть на оздоровлення до Тарнобжега

20 чернігівських дітей,батьки яких - учасники АТО,їдуть на оздоровлення до Тарнобжега

13.07.16 14:16 0 537
Завтра, 13 липня, об 11.00 у залі засідань виконавчого комітету Чернігівської міської ради відбудеться зустріч Чернігівського міського голови Владислава Атрошенка з делегацією дітей учасників АТО, які відправляються на оздоровлення до міста-партнера Тарнобжега (Республіка Польща).

У зустрічі також візьмуть участь батьки цих дітей та супроводжуючі делегації, а від міської ради - заступник міського голови Олександр Ломако, начальник Управління стратегічного розвитку міста Борис Атрощенко, директор Міського центру соціальних служб для сім'ї, дітей та молоді Тетяна Кузнєцова-Молодчая.

Буде презентована програма перебування групи у Республіці Польща.

Запрошуються представники ЗМІ.

Як вже повідомлялося раніше, цього літа Тарнобжег, який є одним з восьми міст-побратимів Чернігова, прийме на реабілітацію групу чернігівських дітей, чиї батьки брали участь в АТО.

Також один з колегіумів цього міста готовий вже цього року прийняти на навчання 10 дітей з Чернігова, а наступного – до 50.

Окрім того, між польським і українським містами заплановано співпрацю в культурній сфері. Зокрема, участь чернігівських науковців у міжнародній конференції, яка відбудеться у вересні та буде присвячена історії польських родин меценатів. На ній доречно познайомити учасників з історією родини Тарновських і їх меценатської діяльності в Україні та, зокрема, на Чернігівщині. Пізніше можливе проведення спільної виставки в Чернігові.

Зараз у рамках партнерських зв'язків між Черніговом та Тарнобжегом розробляються й інші напрямки співпраці. Зокрема, в економічній сфері ведеться пошук спільних проектів, які зможуть отримати фінансування в структурах ЄС.

Прес-служба Чернігівської міської ради

На цю тему читайте також:

Чернігів працює над активізацією співпраці з містами-побратимами (Відео)
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У м. Рівне працівник ...
Наступна новина: «Екскурсоводи у відпустці!» ...

КОМЕНТАРІ