7 років і 3 місяці проведе за гратами мешканець міста Рівне за збут і зберігання наркотиків

7 років і 3 місяці проведе за гратами мешканець міста Рівне за збут і зберігання наркотиків

13.07.16 18:05 0 568
Рівненською місцевою прокуратурою здійснено процесуальне керівництво та підтримано державне обвинувачення у кримінальному провадженні стосовно особи, яка обвинувачується у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч.2 ст.307 КК України (незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів, вчинене повторно).

Встановлено, що 35-річний рівнянин з метою збуту незаконно придбав поліетиленовий пакет із вмістом порошкоподібної речовини білого кольору, яку в подальшому збув на вул.Л.Українки. Вказаний наркотичний засіб є «бупренорфіном», обіг якого є обмеженим.

Однак, вироком Рівненського міського суду від 07.12.2015 вказану особу визнано невинуватою у пред'явленому йому обвинуваченню та виправдано.

Не погодившись із таким незаконним рішенням, прокурором внесено апеляційну скаргу з вимогами скасувати вирок суду першої інстанції та постановити новий – обвинувальний.

З урахуванням принципової та послідової позиції державного обвинувачення, вироком апеляційного суду Рівненської області від 24.06.2016 вирок суду першої інстанції скасовано та постановлено новий, яким особу правопорушника визнано винною у вчиненні злочину та засуджено до 7 років і 3 місяців позбавлення волі.

Матеріали Рівненської місцевої прокуратури Tweet
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Житомирщина: місцеві ...
Наступна новина: Ремонт генератора і ремонт ...

КОМЕНТАРІ