Рівненська область: розпочала роботу комісія із проведення комплексної перевірки стану пожежної та техногенної безпеки Рівненської атомної електростанції

Рівненська область: розпочала роботу комісія із проведення комплексної перевірки стану пожежної та техногенної безпеки Рівненської атомної електростанції

13.07.16 10:50 0 556
Планова перевірка стану безпеки Рівненської атомної електростанції стартувала у понеділок, 11 липня. До складу комісії увійшли представники Головного управління ДСНС України у Рівненській області.

Як зазначив голова комісії, заступник начальника з державного нагляду та контролю Головного управління ДСНС України у Рівненській області полковник служби цивільного захисту Олег Панюк: «Експерти перевірять стан пожежної та техногенної безпеки в усіх підрозділах РАЕС, а також на об'єктах атомної електростанції, що знаходяться у місті Вараш».

Повне сприяння та всіляку підтримку роботі комісії пообіцяв тимчасово виконуючий обов’язки генерального директора ВП РАЕС Ігор Могила. Він зауважив, що основним принципом діяльності РАЕС є безпека, в тому числі пожежна і техногенна. Від її рівня залежить готовність станції оперативно реагувати на будь-які надзвичайні ситуації. За словами Ігоря Могили, робота комісії спрямована насамперед на те, щоб Рівненська АЕС стала ще безпечнішою.

За результатами перевірки, яка триватиме до 29 липня, будуть складені відповідні акти щодо стану пожежної, техногенної безпеки та охорони праці на ВП РАЕС.

ГУ ДСНС України у Рівненській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: На Тернопіллі на ...
Наступна новина: В Житомирській області ...

КОМЕНТАРІ