У Рівненській області рятувальники провели відпрацювання документів оперативного реагування на об’єкті з масовим перебуванням людей

У Рівненській області рятувальники провели відпрацювання документів оперативного реагування на об’єкті з масовим перебуванням людей

13.07.16 13:02 0 567
11 липня в місті Вараш на території готелю «Вараш» ВП РАЕС співробітниками 12-ї державної пожежної-рятувальної частини у відповідності до план-графіку відпрацювання документів оперативного-реагування на найбільш важливих і складних пожежо та техногенно-небезпечних об’єктах було проведено відпрацювання відповідних документів.

Під час практичного відпрацювання проводились заходи щодо реалізації вимог Кодексу цивільного захисту України, спрямованих на захист населення і територій від надзвичайних ситуацій техногенного та природного характеру, готовності об’єкта, органів управління і сил реагування до дій при загрозі та виникненні надзвичайних ситуацій, пожеж з метою мінімізації їх наслідків.

В ході відпрацювання співробітники Служби порятунку ретельно вивчили планування об’єкту, прилеглу територію, шляхи під’їзду. Також співробітники Держслужби з НС перевірили джерела зовнішнього та внутрішнього протипожежного водопостачання, забезпечення та справність первинних засобів пожежогасіння, відповідність шляхів евакуації нормативним документам. Крім того було практично відпрацьовано проведення оперативних дій з ліквідації умовної пожежі на об’єкті, а також відпрацювання евакуації людей з будівлі.

На закінчення рятувальники провели для працівників готелю практичне заняття щодо дій в разі виникнення пожежі, а також продемонстрували як правильно користуватися вогнегасником. Адже кожен громадянин повинен знати як в разі потреби застосовувати первинні засоби пожежогасіння та вміти на практиці правильно ними користуватися.

ГУ ДСНС України у Рівненській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Луцьку відбулась ...
Наступна новина: На Вінниччині триває ...

КОМЕНТАРІ