У Рівненській області рятувальники проводять консультації селян з питань цивільного захисту за місцем проживання

У Рівненській області рятувальники проводять консультації селян з питань цивільного захисту за місцем проживання

13.07.16 08:03 0 626
12 липня у Коловертівській сільській раді Корецького району відбувся виїзний прийом «мобільного соціального офісу», у роботі якого взяли участь співробітники 15-ї державної пожежно-рятувальної частини ГУ ДСНС України у Рівненській області, представники управління соціального захисту населення Корецької райдержадміністрації, управління пенсійного фонду України у Корецькому районі, районного центру зайнятості та центру соціальних служб для сім’ї. З громадянами було проведено інформування з питань діючого законодавства та заходів соціального, цивільного захисту та пожежної безпеки, надавались роз’яснення з питань отримання житлової субсидії, виплати пенсій, державної допомоги сім'ям з дітьми.

Співробітники ДСНС надали консультації громадянам з питань реалізації державної політики у сферах цивільного захисту населення і територій від надзвичайних ситуацій та запобігання їх виникненню, ліквідації надзвичайних ситуацій, пожежної та техногенної безпеки, діяльності аварійно-рятувальних служб, профілактики травматизму невиробничого характеру. Окремо рятувальники звернули увагу селян на дотримання правил пожежної безпеки під час перебування в лісопаркових зонах та біля сільськогосподарських угідь, нагадали про правила безпеки на водних об’єктах, а також про порядок дій у разі виявлення підозрілих і вибухонебезпечних предметів.

Також було розповсюджено наглядну агітацію серед населення Коловертівської сільської ради, щоб люди не забували правила пожежної безпеки. Рятувальники надали практичну допомогу в організації проведення навчання населення правилам пожежної безпеки виконавчому комітету Коловертівської сільської ради для покращення роботи у даному напрямку. Відповідно до затвердженого графіку «мобільний соціальний офіс» постійно здійснюватиме прийом громадян за місцем проживання у тому чи іншому населеному пункті Корецького району.

ДПРЧ-15 м. Корець
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: На Вінниччині 120 ...
Наступна новина: Луцьк: усі - на ранкову ...

КОМЕНТАРІ