Тернопільським дорожникам у роботі допомагають новітні технології

Тернопільським дорожникам у роботі допомагають новітні технології

13.07.16 18:54 0 566
Ще чотири камери відеоспостереження в он-лайн режимі встановила Служба автомобільних доріг на автошляхах Тернопільщини. Таке ноу-хау дорожники почали використовувати декілька років тому, спочатку встановили дві камери, а на їх вже 16.

Розташований відеонагляд на небезпечних ділянках доріг, спусках і підйомах та крутих поворотах. Це дозволяє краще та оперативніше контролювати і при потребі реагувати на ситуації які виникають на дорогах.

Всі 16 камер розташовані на державних автошляхах, а саме: М-12 Стрий-Тернопль-Кіровоград-Знам'янка, М-19 Доманове-Ковель-Чернівці-Тереблече та Н-18 Івано-Франківськ-Бучач-Тернопіль.

Також, декілька днів тому на автодорозі Стрий-Тернопіль-Кіровоград-Знам'янка запрацювали три інформаційні табло, які розташовані при в'їздах в обласний центр, із західної сторони поблизу села Підгороднє, зі східної – села Смиківці.

Як розповів начальник Служби автомобільних доріг у Тернопільській області Богдан Юлик, - «Камери допомагають нам у роботі, так як в будь який час можемо побачити ситуацію на дорогах, а інформативне табло в поміч водіям та пішоходам – на ньому висвітлюється корисна інформація: попередження про пішохідний перехід, інтенсивність і обмеження руху, температура повітря та інше».

Місцеві жителі сіл Смиківці та Підгороднє зауважують, що з появою табло стало набагато легше переходити пішохідний перехід, особливо ввечері, а водії уважніші і їздять повільніше.

Про це повідомили у Тернопільській облдержадміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Вступна кампанія 2016: ...
Наступна новина: В Луцьку відбулася ...

КОМЕНТАРІ