Табір «Лисоня» об’єднав молодих патріотів з різних куточків України

Табір «Лисоня» об’єднав молодих патріотів з різних куточків України

13.07.16 10:11 0 514
Молодіжний патріотичний табір «Лисоня», що діяв протягом трьох днів у селі Залісся Чортківського району (поблизу печер Млинки), зібрав декілька десятків молодих людей віком 16 до 24 років не лише з Тернопільщини, а й з інших областей. Організувала даний захід громадська організація «Молодіжний Націоналістичний Конгрес» у рамках проекту «Курс Вільних Людей» за сприяння відділу сім'ї та молоді Тернопільської обласної державної адміністрації.

«Це пізнавально-розважальний захід для прогресивної та патріотичної молоді. Програма перебування передбачає цікаві дискусії, ділові ігри, перегляд фільмів, вечори біля багаття, смуги перешкод, спортивні та командні ігри, лекції з актуальних тем. Молоді люди, які справді хочуть позитивних змін у рідній країні, мають змогу проявити себе тут», — зазначив начальник відділу сім'ї та молоді обласної державної адміністрації Ігор Чорний.

Нагадаємо, щороку табір стає осередком для патріотів з різних куточків України. Цьогоріч молоді люди заслухали курс лекцій про найактуальніші проблеми сьогодення, а також практичні завдання, де вони могли поглибити свої знання і навчитися відстоювати свою думку. Окрім навчальної частини, молоді люди змагалися на командній смузі перешкод, брали участь у цікавих рухливих іграх, а також взяли участь в екскурсії у печеру Млинки.

«Лисоня» Тернопільщини розпочала з цикл подібних заходів. Аналогічні невдовзі відбудуться на Львівщині, Києвщині та Сумщині.

Про це повідомили у Тернопільській облдержадміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: У Волинській області ...

КОМЕНТАРІ