ЖК «Львівський маєток» в Софіївській Борщагівці

ЖК «Львівський маєток» в Софіївській Борщагівці

13.07.16 18:46 0 10118

ЖК «Львівський маєток»: будується в Софіївській Борщагівці по вул. Сагайдачного. Поруч будуються ЖК «Київський квартал» і ЖК «Софіївський». Добиратися сюди найзручніше на автомобілі - при хорошому трафіку дістатися від комплексу до Окружної можна за 5-10 хвилин, а до метро «Академмістечко» - за 15-20 хвилин (без урахування можливих тягучок).

Якщо особистого авто немає, до цього ЖК можна дістатися від станції метро «Академмістечко» на маршрутках 796 і 742. Також забудовник обіцяє пустити від комплексу до метро свое власне т ранспортне розвезення. Правда, точна дата запуску цього маршруту поки не визначена.

Так само як і його сусід, «Львівський маєток» планує влаштувати в районі виїзду з комплексу на трасу пішохідний перехід. Як на мене, то краще б такий перехід робили надземним - і для людей безпечніше, і навантаження на і так досить щільний в години пік трафік не збільшиться.

Так як цей масив тільки забудовується, то говорити про розвинену навколишню інфраструктуру поки не доводиться. Зате вона є в планах забудовника - в ЖК «Львівський маєток» планується створити досить комфортне середовище проживання. Тут буде і дитсадок (обіцяють почати будувати вже восени), і продуктовий магазин (повинен скоро відкритися), і господарські магазинчики, і аптеки, і відділення банків і навіть фельдшерський пункт. Будемо сподіватися, що всі ці плани втіляться в життя.
Про комплекс
Я погоджуся з забудовником, який називає «Львівський маєток» не житловим комплексом, а житловим масивом. До нього увійдуть більше десятка малоповерхових, але багатопід'їздних будинків.

Будинки в комплексі невисокі, чотириповерхові, багатопід'їздні (по 3-5 під'їзди в будинку) з мансардним поверхом. На типових поверхах розташовується по 5-8 квартир. У цокольному поверсі розмістяться нежитлові приміщення (комори і офісно-торгові площі).

Будинки будуються з цегли, утеплюються пінопластом. Фасад - штукатурка, покрівля - металочерепиця.

Інженерні комунікації будинків комплексу (вода і каналізація, газ і електрика) підключаються до мереж Софіївської Борщагівки. Також в комплексі буде своя резервна свердловина. Приємно, що забудовник не полінувався розмістити всі ТУ на сайті «Львівського маєтка».




Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 127)
Попередня новина: Займ под залог авто: ...
Наступна новина: Аграрії Вінниччини зібрали ...

КОМЕНТАРІ