Відкрито перший сервісний центр Міністерства внутрішніх справ України нового зразка (+фото)

Відкрито перший сервісний центр Міністерства внутрішніх справ України нового зразка (+фото)

14.07.16 15:54 0 594
Відтепер громадяни зможуть отримати понад 300 послуг, кожна з яких триватиме від 20 хвилин до двох-трьох годин.

Серед основних переваг – сучасні технології, наявність електронної черги, система прозорості кабінетів та спеціально підготовлений клієнтоорієнтований персонал. Сервісний центр надаватиме платні та безоплатні послуги, що належать до компетенції Міністерства.

Презентація Центру відбулась у Києві 12 липня за адресою: вул. Павла Усенка, 8.

« ми зробили ще один крок на шляху реформи сервісних центрів МВС, — зазначив Міністр внутрішній справ України Арсен Аваков. — Наша мета – надавати сучасний якісний сервіс без корупції: відкриті офіси, максимальне використання онлайн- послуг без участі чиновника, а також моніторинг роботи працівників та зворотній зв’язок. Ми приділяли також багато уваги мотивації та навчанню співробітників – конкурс у Києві складав 43 претенденти на місце. Провели стажування, як для новачків, так і досвідчених співробітників. Я розраховую, що усі незабаром відчують, як змінюється ситуація на краще. Забудьте про старі МРЕВ. Головний пріорітет нового сервісу – комфорт та зручність для клієнта."



Сервісний центр нового зразка технічно обладнаний та забезпечений усіма видами зв’язку, що дозволяє оперативно надавати максимальний спектр послуг. Серед основних – видача та обмін посвідчень водія, реєстрація та перереєстрація транспортних засобів. Сервісний центр також прийматиме заяви на виготовлення номерних знаків.

«У сервісному центрі нового зразка створені усі необхідні умови для максимального комфорту громадян та швидкого надання послуг, — розповідає керівник Головного сервісного центру МВС Владислав Криклій. — Тут передбачена готівкова та безготівкова оплата послуг. Створені фронт та бек офіси, відтак час надання послуг врази скоротиться. Ми є тією установою, яка вже подбала про важливі життєві аспекти зручності: отримання послуги для людей з обмеженими можливостями, можливість приїхати з дітьми. Наш новий сервісний центр — це приклад того, як вони повинні виглядати по всій Україні».



За його словами, планується також розширення функцій, а саме: прийом іспитів на право керування транспортними засобами всіх категорій, видача довідок про відсутність судимості, проведення огляду транспортних засобів для видачі свідоцтв про допуск транспортних засобів до перевезення небезпечних вантажів.









Прес-служба РСЦ МВС в Чернівецькій області за повідомленням Головного сервісного центру МВС України
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ