Чернівці: Цьогоріч до податківців звертаються частіше

Чернівці: Цьогоріч до податківців звертаються частіше

14.07.16 10:51 0 504
Упродовж першого півріччя 2016 року до Чернівецької ОДПІ надійшло 49 письмових звернень, з яких 41 звернення, або майже 84 відсотки – звернення громадян із пропозиціями провести перевірку діяльності суб'єктів господарювання як юридичних, так і фізичних осіб – підприємців, а також заяви щодо можливого ухилення від сплати податків

Чернівецька ОДПІ нагадує громадянам, що відповідно до ст.8 Закону України “Про звернення громадян”, не підлягають розгляду письмові звернення без зазначення місця проживання, не підписані автором (авторами), а також такі, з яких неможливо встановити авторство. Також не розглядаються повторні звернення одним і тим же органом від одного і того ж громадянина з одного і того ж питання, якщо перше вирішено по суті, а також ті звернення, терміни розгляду яких передбачено статтею 17 цього Закону, та звернення осіб, визнаних судом недієздатними.

Загалом до Чернівецької ОДПІ з початку року надійшло 2067 письмових звернень громадян, в т.ч. 49 заяв та 2018 заяв, за якими передбачено надання інформації (довідок) згідно з законодавчими та нормативними актами. У порівнянні з минулим роком кількість звернень збільшилась на 30% (впродовж січня – червня 2015 року чернівецькими податківцями було розглянуто 1438 звернень). Усі заяви за звернення розглянуті без порушення термінів.

Порівняно з минулим роком цьогоріч найбільший попит був на довідки про доходи. Так, протягом шести місяців цього року чернівчани отримали 1825 довідок про доходи, тоді як у минулому році бажаючих дізнатись про доходи було на 564 менше.

. Всі звернення розглянуті своєчасно та в повному обсязі. Скарги на роботу працівників Центру обслуговування на сервіс „Пульс” не надходили.

Про це повідомили у Чернівецькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ