Аеропорт «Чернівці» прийняв перший рейс авіакомпанії “МАУ” з Києва

Аеропорт «Чернівці» прийняв перший рейс авіакомпанії “МАУ” з Києва

14.07.16 13:24 0 769
12 липня о 22 годині літак «Embraer 145» прибув на чернівецьке летовище. Відтепер рейс «Київ-Чернівці-Київ» буде щоденним. Вартість квитка від 1280 грн.

Пасажирів першого рейсу зустрічали міський голова Олексій Каспрук, депутати міської ради, журналісти та родичі пасажирів. За традицією, літак в аеропорту зустрічали водяним феєрверком, а всіх пасажирів першого рейсу зустрічали народною музикою та шампанським. Також кожен пасажир отримав листівку з дитячими малюнками Чернівців та привітанням від міського голови.

« ви вписали нову сторінку в історію Міжнародного аеропорту «Чернівці», ставши пасажиром відновленого регулярного авіарейсу «Київ-Чернівці-Київ». Регулярне авіасполучення робить місто Чернівці більш доступним, відкритим і цікавим світу. Тому разом з авіаперевізниками будемо дбати про підвищення комфорту авіаперевезень та відкриття нових, зручних рейсів у різні куточки України та світу. Вдячні за довіру! Завжди обирайте привітні, неймовірно гарні, загадкові, мелодійні Чернівці, подорожуйте літаками!» – сказав Олексій Каспрук.

Деякі пасажири авіарейсу прилетіли до Чернівців з Америки, Італії, Ізраїлю, вони щиро раділи такому урочистому прийому.

Серед перших пасажирів рейсу «Київ-Чернівці» були і представники міжнародних авіаліній України. Саме в цей день святкували своє професійне свято бортпровідники, які від міської влади отримали подарунки.

Про це повідомили у Чернівецькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: На Тернопіллі практичні ...
Наступна новина: Валерій Коровій: «Робимо ...

КОМЕНТАРІ