На Тернопільщині перевірять пункти приймання металобрухту

На Тернопільщині перевірять пункти приймання металобрухту

14.07.16 15:29 0 614
Навести лад з пунктами приймання металобрухту в області вирішили на засіданні координаційної ради під головуванням першого заступника голови Тернопільської обласної державної адміністрації Івана Крисака. Зокрема, під час засідання мова йшла про вдосконалення охорони об'єктів транспортної інфраструктури на залізничному транспорті.

«Зафіксовані випадки, коли невідомі особи здають на металобрухт навіть демонтовані рейси — верхні колійові частини, дріт, свердла тощо. Подібні пункти прийому необхідно застерегти не приймати такі речі», — зазначив заступник начальника Відокремленого підрозділу «Тернопільська дирекція залізничних перевезень» Андрій Гнатюк.

Спільно з поліцією протягом декілької місяців була проведена відповідна робота і є вже певні зрушення, йшлося під час засідання.

«Та разом з тим, з метою попередження крадіжок металевих виробів ми приймаємо протокольне рішення ретельно перевірити діяльність подібних закладів у тому числі й на предмет наявності ліцензії», — підсумував Іван Крисак.

Також серед питань, які розглянули під час даної наради — можливість облаштування автобусної зупинки на ділянках доріг при в'їздах у житлові масиви села Чистилів Тернопільського району та забезпечення поточного ремонту автомобільної дороги від села Петриків до садівничих товариств. А також стан утримання автомобільних доріг загального користування, вуличної мережі міст, сіл і селищ міського типу області.

Про це повідомили у Тернопільській облдержадміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: На Вінничині в ...

КОМЕНТАРІ