Звернення міського голови Тернополя до працівників Ресурсних центрів підтримки ОСББ

Звернення міського голови Тернополя до працівників Ресурсних центрів підтримки ОСББ

14.07.16 09:11 0 516
Щиро вітаю учасників третього навчального семінару для персоналу Ресурсних центрів підтримки ОСББ з питань чистої енергії.

Енергоефективність, термомодернізація, самоуправління — це три ключові поняття, які найкраще характеризують реформу управління житловими будівлями у місті Тернополі. Україна і Тернопіль входять у ключову фазу реформи житлово-комунального комплексу. Цей перехід відбувається умовах різкого підвищення тарифів та браку інформаційної підготовки простих мешканців, яким вже за кілька місяців доведеться самостійно управляти господарськими комплексами своїх будинків, вирішувати проблеми вибору якісних постачальників, шукати можливості збереження тепла.

На у Тернополі створено 401 об’єднання співвласників багатоквартирних будинків (ОСББ) і кількість таких об’єднань буде зростати. Міська рада йде на зустріч і всіляко допомагає розвитку самоорганізації. На регулярній основі проводяться навчання, надаються юридичні консультації, створено інформаційні ресурси міської ради для допомоги учасникам ОСББ.

Саме на Ваших плечах лежить левова частка роботи пов’язана з навчанням управителів будинків, роз’ясненням прав та обов’язків, донесенням інформації про нові можливості, які дозволять покращити якість надання комунальних послуг, зберегти тепло та гарячу воду і гарантувати порядок на прибудинкових територіях.

Від Вашої роботи залежить наскільки успішною буде розпочата реформа. Переконаний — протягом цих двох днів ви отримаєте масу корисної та цікавої інформації, яку зможете з успіхом застосувати на практиці побудови об’єднань співвласників будинків.

Прошу проявляти ініціативу. Доносити Ваші питання, з якими до Вас звергаються люди, до наших експертів та лекторів. Бо саме тут у живій розмові, можна найкраще зрозуміти проблеми і знайти рішення.

ми разом з Вами робимо спільну роботу із покращення спільного життєвого простору, яким є Тернопіль.

Переконаний разом ми будуємо комфортне, екологічне, енергоефективне місто, в якому хочуть жити, працювати, навчатися та народжувати дітей.

На завершення хочу подякувати за Вам за Вашу роботу та фонду USAID за сприяння якого відбувається цей навчальний захід.

Бажаю всім учасникам плідної роботи!

Міський голова Тернополя Сергій Надал

Про це повідомили у Тернопільській міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ