На території Чернігівської області проходитимуть військові навчання

На території Чернігівської області проходитимуть військові навчання

14.07.16 11:34 0 584
Департамент з питань цивільного захисту та оборонної роботи Чернігівської облдержадміністрації повідомляє, що на території області в період з 12 по 15 липня будуть проходити широкомасштабні комплексні командно-штабні навчання «Літня гроза - 2016». Під час проведення військових навчань по території області можливе пересування військової техніки.

За інформацією Генерального штабу Збройних Сил України, на всіх полігонах та у визначених районах (Чернігівська та Сумська обл.) військові навчання проходять під керівництвом начальника Генерального штабу – Головнокомандувача Збройних Сил України, генерала армії України Віктора Муженка.

Під час навчань удосконалюється робота штабів всіх рівнів, питання взаємодії різних видів та родів військ ЗСУ. Окрема увага приділяється питанням територіальної оборони. Зокрема, проведено призов необхідної кількості військовозобов'язаних для формування та комплектування підрозділів територіальної оборони, а також військових частин і підрозділів бойового складу Збройних Сил України.

У ході навчань «Літня гроза – 2016» штаби покращать планування та управління силами і засобами в нових операційних районах, у тому числі в умовах правового режиму воєнного стану. Визначені частини і підрозділи здійснять переміщення на значні відстані комбінованим способом з подоланням водних перешкод.

Особлива увага приділяється відпрацюванню питань щодо відбиття повітряного нападу противника.

Під час практичних дій також будуть проведені навчання з бойовою стрільбою частин і підрозділів, що дозволить підвищити рівень бойової злагодженості військ.

Прес-служба Чернігівської міської ради
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Порушень ядерної та ...
Наступна новина: На Вінничині голова ...

КОМЕНТАРІ