У Рівненській області працівники ДСНС врятували від знищення вогнем житловий будинок

У Рівненській області працівники ДСНС врятували від знищення вогнем житловий будинок

14.07.16 12:21 0 556
12 липня о 05:12 до Служби порятунку за номером «101» надійшло повідомлення про пожежу в селі Озеро Володимирецького району. За вказаною адресою було негайно направлено черговий караул 11-ої державної пожежно-рятувальної частини з райцентру.

Менш ніж за 20 хвилин вогнеборці прибули на місце виклику та з’ясували, що пожежа виникла в одній з кімнат житлового одноповерхового цегляного будинку розміром 11х8 м. Всі кімнати будинку були заповнені густим чорним димом. На щастя людей в оселі не було. Не втрачаючи дорогоцінний час рятувальники швидко провели оперативне розгортання та в апаратах захисту органів дихання подали на гасіння пожежі водяний ствол. Завдяки оперативним та тактично правильним діям пожежу о 05:37 вдалося локалізувати, не допустивши поширення вогню на покрівлю та інші кімнати будинку. Повністю пожежу вогнеборці ліквідували о 07:00. Внаслідок пожежі пошкоджено дві житлові кімнати та перекриття на загальній площі близько 32 м.кв., знищено два пластикових вікна, окремі меблі та домашні речі. Обставини події та остаточну причину виникнення пожежі наразі з’ясовують фахівці.

Рятувальники Державної служби України з надзвичайних ситуацій вкотре закликають мешканців краю дбати про належний протипожежний стан власних помешкань та дотримуватись елементарних правил пожежної безпеки в побуті, щоб уберегти свою оселю та майно від вогню. В тому ж разі, коли пожежа виникла, негайно телефонуйте в Службу порятунку за номером «101»!

Володимирецький РС ГУ ДСНС України у Рівненській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ