Для чого потрібна програма Adobe Acrobat,і як нею користуватися

Для чого потрібна програма Adobe Acrobat,і як нею користуватися

14.07.16 17:03 0 1062

Одним з найбільш зручних інструментів для роботи з файлами в форматі PDF є програма Adobe Acrobat DC. Данная програма має безліч функцій, за допомогою яких можна працювати з електронною документацією, переводити її в потрібні формати і навіть спільно редагувати файли.

Володіючи потужним функціоналом, Adobe Acrobat викликає безліч питань з приводу його застосування навіть у досвідчених користувачів через безліч використовуваних компонентів. В данній статті ми постараємося на них відповісти. До речі, замовити Adobe Acrobat DC ви можете на сайті: besthard.ru.

Для чого потрібен Adobe Acrobat Reader DC?

Для чого потрібен адоби Акробат Рідер, відповісти зовсім нескладно, так як це на сьогоднішній день найбільш універсальне рішення для редагування і конвертації PDF-файлів в зручний формат і подальшої роботи з ними. Інструмент дає можливість не тільки швидко переглядати електронну PDF-документацію, а й миттєво додавати свої замітки, сканувати паперові файли і відправляти їх на друк.

Підприємства, яким важливі комфортні умови роботи співробітників, добре знають, для чого потрібен Адоб Акробат, і чому варто придбати підписку на нього. По-перше, для того, щоб команда могла працювати, навіть за межами офісу зі зручною програмою. Завдяки підключенню до хмарного сервісу Document Cloud користувачі можуть підключатися до Acrobat DC з мобільних, планшетів і домашніх ПК. Більш того, документ буде відкриватися саме на тому місці, де ви закінчили редагувати, навіть якщо користувач зайшов з іншого пристрою.

Adobe Acrobat DC: як користуватися?

Щоб успішно працювати з PDF-файлами в офісі і вдома, потрібно знати, як редагувати документ в Adobe Acrobat і, перш за все, як змінити текст в Adobe Acrobat. Принципи використання програми прості, після установки потрібно відкрити Acrobat DC і почати роботу, вибравши на панелі інструментів потрібну функцію.

Якщо ви встановлюєте софт в перший раз і не знаєте, як редагувати в Adobe Acrobat, прочитайте попередньо інструкцію до нього і проконсультуйтеся у фахівців, що працюють з даною програмою. Adobe Acrobat для редагування файлів дає можливість створювати PDF-файли з безлічі форматів, зберігати їх в різних варіаціях та імпортувати в інше місце. Файли PDF можна об'єднувати в один, обертати, змінювати розмір, обрізати або розділяти за допомогою панелі інструментів.

Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 127)

КОМЕНТАРІ