Обговорили питання розташування та функціонування тимчасових споруд у Луцьку

Обговорили питання розташування та функціонування тимчасових споруд у Луцьку

15.07.16 16:58 0 611
У конференц — залі департаменту “Центр надання адміністративних послуг у місті Луцьку” відбулося засідання робочої групи з питань погодження місця розташування та функціонування тимчасових споруд для провадження підприємницької діяльності на території міста Луцька. Участь у нараді взяли заступники міського голови Сергій Григоренко та Юрій Моклиця, начальник управління розвитку підприємництва та реклами Олександр Козлюк, начальник управління містобудування та архітектури Леонід Герасимюк, начальник юридичного відділу Луцької міської ради Олександр Рачков, депутати міської ради Андрій Авраменко, Віктор Ящук, Микола Собуцький, Андрій Козюра, Костянтин Петрочук, Євген Ткачук, Валерій Бондарук, Тарас Шляхтич. Головував на засіданні керівник робочої групи Сергій Григоренко.

Члени робочої групи погодили розміщення сезонних тимчасових споруд, зокрема лотків для продажу морозива, цукрової вати, низькотемпературних прилавків для продажу квасу до 15 жовтня 2016 року у різних мікрорайонах міста.

Сергій Григоренко наголосив на важливості надання дозволу на облаштування групи тимчасових споруд на вул. Глушець товариству з обмеженою відповідальністю “Луцьк Центральний” для облаштування станції міжміського та приміського транспорту. “Таким чином, нам вдасться звільнити проспект Перемоги від автобусів міжміського сполучення. Міська рада забезпечить освітлення та благоустрій вулиці на ділянках руху автобусів. Міський голова підтримує цю ідею”, - акцентував Сергій Григоренко.

Про це повідомили у Луцькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ