Самоврядці Вінниччині обмінялись кращим досвідом у сфері енергозбереження та енергоефективності (+фото)

Самоврядці Вінниччині обмінялись кращим досвідом у сфері енергозбереження та енергоефективності (+фото)

15.07.16 13:22 0 558
В приміщенні Вінницької обласної державної адміністрації відбувся семінар з обміну досвідом на тему: «Кращі практики місцевого самоврядування у сфері енергозбереження та енергоефективності».

Захід проводився у рамках Програми Ради Європи «Децентралізація і територіальна консолідація в Україні» у співпраці з Міністерством регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України, Вінницькою міською радою та Вінницькою обласною радою.

У семінарі взяли участь голова облдержадміністрації Валерій Коровій, голова Вінницької міської ради Сергій Моргунов, голова Всеукраїнської асоціації сільських та селищних рад Микола Фурсенко, менеджер Програми Ради Європи «Децентралізація і територіальна консолідація в Україні» Андрій Гук, експерти Програми Ради Європи, представники органів місцевого самоврядування та селищні голови Вінниччини.

Вітаючи присутніх Валерій Коровій наголосив: « перед обласною адміністрацією є чітко поставленні завдання, над якими слід постійно працювати. В першу чергу – це забезпечення населення краю якісною сировиною, адже саме цей факт впливає на енергоефективність області», - повідомив посадовець.

В рамках семінару присутні обмінялися досвідом з питань іновацій енергозбереження, політики енергоощадності та реалізації заходів з комплексної термомодернізації закладів освіти Вінниччині.

За словами Сергія Моргунова, питання енергоефективності стоїть в пріоритеті діяльності місцевої влади, адже це дасть можливість використати заощаджені кошти на інші потреби населення Вінниччини. «Для досягнення незалежності у сфері енергоефективності області, слід запроваджувати нові технології та шукати нові підходи», - наголосив посадовець.















Про це повідомили у Вінницькій ОДА
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: Олег Мартинюк: Якщо ваша ...

КОМЕНТАРІ