Чернігів: Бюджет участі в дії: впорядкування пляжу біля готелю «Брянськ»

Чернігів: Бюджет участі в дії: впорядкування пляжу біля готелю «Брянськ»

15.07.16 14:58 0 588
В рамках Громадського бюджету участі Управління житлово – комунального господарства Чернігівської міської ради реалізує проект, за кошти міського бюджету, а саме благоустрій берегової зони біля готелю «Брянськ» в м. Чернігові.

З метою благоустрою зони відпочинку, відповідно до укладених договорів з підрядними організаціями, на теперішній час проведені роботи з обстеження дна річки Десна вартістю 25,0 тис. грн.

Продовжуються роботи по спилюванню аварійних та фаутних (хворих) дерев, видалення порослі та корчуванню пнів на березі річки вартістю 125,0 тис. грн., які планується завершити до початку наступного тижня. Після чого буде проведено роботи по облаштуванню берегової зони річки Десна, завезенню піску вартістю 120, 0 тис. грн. та поточний ремонт обладнання вартістю 85, 0 тис. грн.

На сьогоднішній день кожен житель міста Чернігова має можливість взяти участь в покращені комфортності проживання та відпочинку в рідному місті, саме в рамках бюджету участі, відповідно до проекту «Партисипаторний бюджет – можливості для підвищення громадської активності і встановлення належного партнерства з органами влади», який реалізується у м. Чернігові.

За інформацією управління ЖКГ Чернігівської міської ради

Фото Юрія Павленка (газета "Чернігівські відомості")
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Луцьк: табір «Літо - 2016» ...
Наступна новина: Прокуратурою Вінницької ...

КОМЕНТАРІ