На Тернопіллі триває благоустрій доріг до Зарваниці

На Тернопіллі триває благоустрій доріг до Зарваниці

15.07.16 10:05 0 553
У рамках підготовки до проведення Загальнонаціональної прощі в с. Зарваниця 16 – 17 липня триває благоустрій придорожніх смуг вздовж автомобільних доріг області.

Про це повідомили в управлінні розвитку інфраструктури, транспорту та енергозбереження облдержадміністрації.

Значну роботу виконує Служба автомобільних доріг в Тернопільській області з райавтодорами. Крім того, займаються благоустроєм і районні державні адміністрації .

«Так, на сьогоднішній день зроблено підрізку та очистку зелених насаджень в межах полоси відводу автомобільних доріг державного та місцевого значення, очистку від побутового сміття; скошування трави та порослі механізовано та ручними мотокосами. вздовж автомобільних доріг загального користування впорядковано автобусні зупинки, автопавільйони, по шляху ходи прочан встановлено громадські вбиральні, ліквідовано несанкціоновані сміттєзвалища, наведено благоустрій територій пам'ятних знаків, рекламних щитів, місць стоянок прочан, встановлено постери з розміщенням оголошення щодо проведення вищевказаного заходу», - зазначив начальник управління розвитку інфраструктури, транспорту та енергозбереження облдержадміністрації Василь Ясіновський.

Однак., за результатами обстеження виконаних робіт з благоустрою та впорядкування придорожніх смуг та місць рекламних засобів у Тернопільському, Козівському та Теребовлянському районах працівниками відділу комунікацій та зовнішнього благоустрою управління виявлено недоліки.

Про недоліки повідомлено працівників структурних підрозділів райдержадміністрацій. Зараз вживаються відповідні заходи, роботи тривають.

Також звертаємося до мешканців, водіїв та гостей області дотримуватись чистоти і охайності на автомобільних дорогах, викидати сміття тільки у спеціально відведених для цього місцях і не засмічувати узбіччя.

«Спільними зусиллями маємо акумулювати усі доступні ресурси аби належним чином провести заходи з благоустрою та навести лад в своєму домі», - зазначив начальник управління розвитку інфраструктури, транспорту та енергозбереження Василь Ясіновський.

Адже чисто не там де прибирають, а там – де не смітять.

Про це повідомили у Тернопільській облдержадміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Нова тролейбусна лінія у ...
Наступна новина: Сергій Савчук: Утеплити ...

КОМЕНТАРІ