У Рівненській області під час ліквідації пожежі іномарки вогнеборці не допустили перекидання полум’я на житловий будинок та поряд розташований автомобіль

У Рівненській області під час ліквідації пожежі іномарки вогнеборці не допустили перекидання полум’я на житловий будинок та поряд розташований автомобіль

15.07.16 13:05 0 520
14 липня о 03:24 на лінію «101» надійшло повідомлення про загорання легкового автомобіля в місті Рівне по вулиці Соборній поблизу будинку №67. За вказаною адресою негайно був направлений черговий караул вогнеборців 1-ї державної пожежно-рятувальної частини та оперативно-координаційний центр Головного управління ДСНС області.

По прибуттю до місця пожежі, рятувальники встановили, що легковик «Тойота РАВ-4» повністю охоплений вогнем. Діяти потрібно було швидко, адже палаюче авто знаходилося за три метри від житлового будинку, також неподалік був припаркований легковий автомобіль марки «ВАЗ 2104». Щоб не допустити можливого перекидання полум’я на будинок та поряд розташований автомобіль, рятувальники подали один водяний ствол на охолодження будинку та поряд розташованого автомобіля, а один пінний ствол на гасіння палаючого авто. О 03:44 пожежа була локалізована, а о 04:14 повністю ліквідована. Ніхто з громадян не постраждав.

В наслідок пожежі вогнем знищено легковий автомобіль марки «Тойота РАВ-4», частково пошкоджено фасад прибудови будинку №67 та автомобіль «ВАЗ 2104».

Завдяки оперативним діям вогнеборців вдалося не допустити перекидання полум’я на житловий будинок та врятувати поряд розташований автомобіль.

ГУ ДСНС України у Рівненській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: Самоврядці Вінниччині ...

КОМЕНТАРІ