Доступність людей з інвалідністю до всіх сфер життєдіяльності – головний пріоритет вінницької влади (+фото)

Доступність людей з інвалідністю до всіх сфер життєдіяльності – головний пріоритет вінницької влади (+фото)

15.07.16 08:48 0 546
В цьому запевнив перший заступник голови обласної державної адміністрації Андрій Гижко, під час засідання обласного комітету забезпечення доступності людей з інвалідністю та інших маломобільних груп населення до об'єктів соціальної та інженерно-транспортної інфраструктури.

Засідання комітету відбувалося на базі обласної ГО молоді з обмеженими функціональними ми можливостями «Гармонія», яка має успішний досвід реалізації соціальних програм та проектів на теренах міста Вінниці та Вінницької області щодо адаптації молоді з особливими потребами у суспільство.

Члени обласного комітету, присутні на засіданні, висловились про необхідність проведення в області обов'язкових заходів з дотримання будівельних норм, державних стандартів і правил з доступності для маломобільних верств населення. Наразі виникає нагальна потреба зі створення та функціонування транспортних служб з перевезення осіб з інвалідністю. Також необхідно підвищити рівень поінформованості населення, представників влади, депутатів про нагальні потреби людей з інвалідністю, створивши останнім безперешкодний доступ.

Взявши до уваги всі пропозиції та інформації, члени обласного комітету обговорили та сформували відповідні рекомендації для подальшого виконання.







Про це повідомили у Вінницькій ОДА
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Житомирщина: «За ...
Наступна новина: Аграріям Тернопілля ...

КОМЕНТАРІ