На Вінниччині відбулось урочисте відкриття оновленого стрілецького тиру обласної організації ФСТ «Динамо» України (+фото)

На Вінниччині відбулось урочисте відкриття оновленого стрілецького тиру обласної організації ФСТ «Динамо» України (+фото)

15.07.16 11:07 0 546
14 липня, для проведення тренувальних занять і змагань серед юних спортсменів у місті Вінниця відбулось урочисте відкриття оновленого стрілецького тиру обласної організації ФСТ «Динамо» України за адресою вул. Бузький узвіз № 35.

Участь у відкритті стрілецького тиру та перерізані традиційної червоної стрічки взяли Міністр молоді та спорту України Ігор Жданов, голова Вінницької облдержадміністрації Валерій Коровій, голова Вінницької міської ради Сергій Моргунов, перший заступник голови обласної Ради Людмила Щербаківська, представники профільних управлінь області та спортсмени регіону.

Вітаючи присутніх Ігор Жданов зазначив: «Відкриття Вінницького стрілецького тиру дасть змогу дівчатам і хлопцям вдосконалювати свою спортивну майстерність. У непрості часи, для нашої країни, коли фактично ведеться збройна агресія Росії проти України, розвиток такого виду спорту має набути актуального характеру у всіх регіонах. Саме на рівні міністерства має приділятися увага розвитку стрілецького спорту та культової стрільби в Україні. Хочу подякувати керівництво області та міста за підтримку, яка надається спортсменам Вінниччини та підіймає спортивну галузь області на європейський рівень. Тільки разом нам вдасться відродити і спорт і спортивну інфраструктуру», - зазначив Ігор Жданов.

За словами Валерія Коровія, відкриття подібного роду закладу, є досить важливою подією для жителів міста, адже вінницькі спортсмени зможуть тренуватись за європейськими стандартами та стати на крок вище у своїх досягненнях, маючи можливість в подальшому захищати інтереси не лише Вінниччини, а й України в цілому. «Саме від кожного з нас залежить доля нашої країни. Вдосконалюючи свою майстерність наші спортсмени матимуть змогу виступати на міжнародних змаганнях та проводити у Вінниці чемпіонат України з кульової стрільби» - наголосив Валерій Коровій.

«Вінницька обласна організація ФСТ «Динамо» втілює військово-патріотичну та виховну функцію молоді краю. Тому відкриття такого комплексу має і національних характер. Адже спортивні перемоги – це національні прагнення. Будемо надіятись, що тренування в стрілецькому тирі подарує Вінниччині нових майстрів спорту і олімпійських призерів», - наголосив Сергій Моргунов.

Під час урочистостей, присутні хвилиною мовчання вшанували пам'ять загиблого бійця АТО Ігора Присяжнюка, який загинув при виконанні службових обов'язків в зоні АТО в Луганській області 7 серпня 2014 року.

Всі учасники заходу мали можливість ознайомитись із внутрішньою інфраструктурою та обладнанням тиру і побачити майстер клас від провідних спортсменів Вінниччини.

Також під час візиту Ігор Жданов відвідав фабрику «Динамо» та ознайомився з роботою підприємства.



























Про це повідомили у Вінницькій ОДА
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Житомирській області ...
Наступна новина: На Вінниччині призначено ...

КОМЕНТАРІ