Прикраси і їх види

Прикраси і їх види

16.07.16 15:56 0 963

Ніжне колечко, шикарний золотий браслет або акуратні сережки, інкрустовані діамантом - все це предмети розкоші, які завжди порадують своїх володарів, незалежно від віку, статусу і смакових уподобань. Як повідомляє http://nevapros.com/: з давніх-давен такі милі штучки, як ювелірні прикраси, прийнято носити для підкреслення своєї краси, стилю та положення. Могутні цариці, впливові султанші, сучасні бізнес-леді і просто привабливі жінки - всіх їх об'єднує любов до прикрас. У цій статті мова піде про історію виникнення прикрас, їх видах і можливості придбання.

Історія походження

Схильність носити прикраси з'явилася ще в Стародавньому Єгипті, де з'явилося перше кільце. У той час можливість прикрашати себе була доступна тільки людям які мали владу, для підкреслення свого становища. І якщо спочатку прикраси робилися з каменів і перламутру, то з часом люди освоїли обробку дорогоцінного каміння. Сапфір, смарагд, діамант, аметист і багато інші дорогоцінних каменів доповнюють собою тисячі виробів із золота, срібла і платини.

Види прикрас

Існує величезна різноманітність прикрас. Кожна з яких не просто представляє собою камінь, огранування і шліфування, а є цілим шедевром зі своєю неповторною історією. Адже кожне з них - це результат копіткої і наполегливої ​​праці майстра. Кольє, браслети, сережки, каблучки, кулони, намиста, персні і ланцюжки - все це прикраси, створені підкреслити індивідуальність, витонченість і красу свого власника.

У сучасному світі стало дуже популярним надавати такі вироби в якості подарунків. І важко знайти жінку, яка відмовиться від чергової «дрібнички». При виборі повсякденного прикраси потрібно орієнтуватися на сполучуваність з основним стилем одягу, в іншому випадку вона може недоречно виглядати. Подарунок для урочистих подій, наприклад весілля або річниця, повинен вибиратися з особливою ретельністю, адже в таких ситуаціях ювелірний виріб - це непросто сплав металу з каменем, а вираження любові дарувальника.

Звичайно ж, в наш час знайти прикраса не становить великих труднощів. Різні ювелірні магазини переповнені цими творами мистецтва. В них Ви знайдете величезний асортимент ексклюзивних прикрас, які приковують погляд і в них неможливо не закохатися. І нехай обрані Вами прикраси доповнять вас і дадуть можливість відчути себе особливою!

Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 127)
Попередня новина: Як вибрати комфортні ...
Наступна новина: Методи буріння свердловин ...

КОМЕНТАРІ