На Вінничині вбивці жінки оголошено про підозру та обрано запобіжний захід

На Вінничині вбивці жінки оголошено про підозру та обрано запобіжний захід

19.07.16 12:45 0 604
Завдяки злагодженим зусиллям правоохоронних органів Вінниччини встановлено та затримано чоловіка, який на початку липня, перебуваючи у стані алкогольного сп’яніння, холоднокровно вчинив вбивство 48-річної жінки в с. Володіївці, Барського району. В подальшому, з метою укриття слідів, скоєного закопав труп біля її домогосподарства. Через кілька днів чоловік (50-річний мешканець цього ж села, з яким потерпіла час від часу проживала) зізнався про скоєне та вказав місце, де закопав небіжчицю.

На місце події одразу ж прибув заступник Жмеринської місцевої прокуратури В. Куций та слідчо-оперативна група поліції, якими було вжито першочергових заходів для встановлення обставин вчинення кримінального правопорушення.

Чоловіка було затримано за підозрою у вчиненні кримінального правопорушення передбаченого ч. 1 ст. 115 КК України, та за погодженням з заступником керівника Жмеринської місцевої прокуратури йому вручено повідомлення про підозру. Судом задоволено клопотання про обрання підозрюваному запобіжного заходу у виді тримання під вартою.

Наразі досудове розслідування у кримінальному провадженні триває, призначені необхідні експертизи, його хід перебуває на контролі керівництва Жмеринської місцевої прокуратури.

Додатково: ч. 1 ст. 115 КК України – умисне вбивство, - карається позбавленням волі на строк від 7 до 15 років.

Прес-служба прокуратури Вінницької області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Что собой представляет ...
Наступна новина: На Тернопіллі в ОДА ...

КОМЕНТАРІ