На Тернопіллі служба за контрактом - це не лише висока зарплата,а й хороший соціальний пакет (перелік вакансій)

На Тернопіллі служба за контрактом - це не лише висока зарплата,а й хороший соціальний пакет (перелік вакансій)

19.07.16 09:30 0 564
У Підволочиському, Борщівському, Заліщицькому, Теребовлянському та Зборівському районах активізувався вступ на військову службу за контрактом.

Про це обласний військовий комісар, полковник Володимир Катинський під час відеонаради з головами районних державних адміністрацій.

Відтак він ознайомив присутніх з переліком вакантних посад у 44 артилерійській бригаді у м. Тернопіль (військова частина в/ч В1428).

«Зараз у частину потрібні понад три сотні водіїв, 40 ремонтників, 38 головних сержантів, 46 командирів відділення, 24 механіки-водії, 28 розвідників, 4 санітарів. У всіх заробітна платня – 7 070-7 150 грн.», - зазначив Володимир Катинський.

Обласний військовий комісар запевнив, що військовослужбовці 44 артилерійської бригади не несуть службу безпосередньо у зоні бойового зіткнення, а за 30-50 км від лінії розмежування.

При цьому він закликав центри зайнятості активніше і більш детально надавати інформацію про вакантні посади у військових частинах.

Також, з огляду на те, що у сільській місцевості знайти роботу й надалі проблематично, в ОДА звертають увагу сільських, селищних голів та голів громад інформувати про можливості, які дає працевлаштування в армії.

Нагадаємо, що окрім вдвічі більшої від середньої заробітної платні, служба за контрактом забезпечує хороший соціальний пакет.

Усіх зацікавлених просять звертатися в Тернопільський обласний військовий комісаріат, вулиця Січових Стрільців, 2.

Телефон: +380 (352) 52-12-82

Про це повідомили у Тернопільській облдержадміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Степан Барна: Важливо не ...
Наступна новина: В музеї просто неба ...

КОМЕНТАРІ