30 потужних підприємств краю увійшли до складу новоствореної ГО «Вінницький Бізнес Клуб» (+фото)

30 потужних підприємств краю увійшли до складу новоствореної ГО «Вінницький Бізнес Клуб» (+фото)

19.07.16 14:08 0 559
18 липня, в прес-центрі Департаменту інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю облдержадміністрації відбулась прес-конференція на тему створення та діяльності нової громадської організації «Вінницький Бізнес Клуб».

Участь в прес-конференції взяли директор Департаменту міжнародного співробітництва та регіонального розвитку ОДА Володимир Мережко та голова громадської організації «Вінницький Бізнес Клуб» В'ячеслав Калініченко.

За словами Володимира Мережка, 14 липня на Вінниччині зареєстрована громадська організація «Вінницький Бізнес Клуб». «Громадська організація створена з метою захисту інтересів малого та середнього бізнесу на території Вінницької області. До складу засновників та учасників громадської організації входять 30 потужних підприємств краю», - наголосив посадовець.

Ідея створення Вінницького Бізнес Клубу виникла під час презентаційних поїздок вінницької делегації за кордон. «В рамках таких зустрічей в Чеській та Польській республіці, ми обмінювались досвідом та напрацюваннями в економічних сферах, що в подальшому і сприяло у створенні клубу», - відмітив В'ячеслав Калініченко.

В ході прес-конференції учасники зосередили увагу на питаннях розвитку економічного потенціалу області, співпраці з міжнародними партнерами та можливості залучення в область іноземних інвестицій.

«Створення Вінницького Бізнес Клубу дасть можливість підняти економічний потенціал області на новий рівень, захищати інтереси бізнесу, популяризувати українську продукцію на міжнародній арені, активніше співпрацювати з іноземними партнерами. Також, приймати участь у міжнародних семінарах та виставках де підприємці Вінниччини матимуть змогу на рівні європейських стандартів представляти свою продукцію», - зазначив Володимир Мережко.

.







Про це повідомили у Вінницькій ОДА
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Валка і спилювання дерев
Наступна новина: Барные стойки из гранита: ...

КОМЕНТАРІ