У Волинській області викрито мешканців Любомльщини,які залучили неповнолітніх до контрабандного бізнесу

У Волинській області викрито мешканців Любомльщини,які залучили неповнолітніх до контрабандного бізнесу

20.07.16 08:05 0 565
Прокуратурою області внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань відомості про організацію двома мешканцями Любомльського району незаконного перетину Державного кордону України групою неповнолітніх осіб (кримінальне правопорушення, передбачене ч. 2 ст. 332 Кримінального кодексу України).

Двічі упродовж липня цього року п’ятеро хлопців віком від 15 до 17 років поза пунктами пропуску перетинали кордон України з Республікою Польща задля незаконного переміщення на територію сусідньої країни цигарок.

Зловмисники були затримані прикордонною службою Республіки Польща 13 липня 2016 року неподалік від річки Західний Буг з 10 пакунками тютюнових виробів та в подальшому передані на територію України.

Під час перевірки з'ясувалося, що переправлення неповнолітніх через кордон організували двоє дорослих чоловіків, які дали їм цигарки та керували усіма діями хлопчаків.

Досудове розслідування у кримінальному провадженні здійснюватиме слідче управління ГУ Національної поліції в області, а процесуальне керівництво розслідуванням – прокуратура Волині.

Прес-служба прокуратури області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ