На Вінничині неповнолітньому,який наніс тяжкі тілесні ушкодження своїй сестрі,внаслідок яких вона померла,повідомлено про підозру та змінено запобіжний захід.

На Вінничині неповнолітньому,який наніс тяжкі тілесні ушкодження своїй сестрі,внаслідок яких вона померла,повідомлено про підозру та змінено запобіжний захід.

20.07.16 11:01 0 633
Як повідомлялось раніше, в Тиврівському районі неповнолітній в кінці червня, повертаючись зі спільного відпочинку, серед ночі, у лісі, у стані алкогольного сп’яніння, наніс своїй троюрідній сестрі дерев’яною палицею удари в голову, чим спричинив відкриту черепно-мозкову травму. Внаслідок заподіяних тілесних ушкоджень дівчина померла в лікарні, не виходячи з коми.

Підлітка затримано за підозрою у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 1 ст. 121 КК України. За ініціативи процесуального керівника, змінено кваліфікацію дій підозрюваного на ч. 2 ст. 121 КК України (умисне тяжке тілесне ушкодження, що спричинило смерть потерпілого) та неповнолітньому вручено повідомлення про підозру.

Судом задоволено клопотання слідчого, погоджене з прокурором, про зміну підозрюваному запобіжного заходу на тримання під вартою.

Наразі досудове розслідування у кримінальному провадженні триває, перевіряються фактичні обставини кримінального правопорушення щодо скоєння підлітком нападу з метою заволодіння мобільним телефоном, призначені необхідні експертизи, його хід перебуває на контролі керівництва прокуратури Вінницької області.

Додатково: санкція ч. 2 ст. 121 КК України передбачає покарання у виді позбавлення волі на строк від семи до десяти років.

Прес-служба прокуратури Вінницької області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Житомирській області ...
Наступна новина: На Вінничині військова ...

КОМЕНТАРІ