9-ть ознак якісних меблів

9-ть ознак якісних меблів

20.07.16 23:45 0 13581

Вибрати меблі непросто. А ось вибрати якісні меблі ще складніше. В данній статті ми розглянемо ряд базових порад: яким чином правильно вибрати якісні меблі, на що звернути особливу увагу. До речі, у Львові  придбати якісні меблі ви можете в онлайн-гіпермаркеті "Нова Маркет": nova-market.com.ua.

Складний шов

При пошиті м'яких меблів використовуються 3-ри головних різновиди шва: подвійний, подвійний помилковий і простий. Самим надійним варіантом є подвійний шов.

Красива отстрочка

По-перше, рядок на якісних меблях повинен бути ідеально рівним, а по-друге, красивим. Сьогодні в моді рядок контрастних кольорів, декоративні канти з шнура, стрічок.

Чохли

Великим "+" для будь-яких гарних меблів є чохли. Вони здатні вирішити всі проблеми чистки. Іноді меблеві чохли можна замовити на фабриці, що виготовила диван. Деякі компанії щорічно випускають колекції змінних чохлів для диванів минулих років (щоб диван не вийшов з моди і через 10 років після покупки).

Кріплення деталей

Гарні меблі - це якісно виконана ручна робота. Таке зчленування ще й декоративне.

Обробка поверхонь

Слідкуйте за тим, чи якісно оброблене дерево, особливо зверніть уваги на торці та стики.

Задня стінка

Загляньте дивану або шафі «за спину». Задня стінка, що виконана акуратно є показником якісних меблів.

Внутрішня стінка

Гарні меблі повинні бути в рівній мірі хорошими зі всіх сторін: і з фасаду, і, як то кажуть, «з тилу». Вищий пілотаж, коли навіть зсередини красиві меблі оброблена тими ж матеріалами і з тією ж філігранною майстерністю, що і зовні. Саме ця ознака відрізняє дорогі якісні меблі від простих.

Ручки і фурнітура

Посмикайте меблі за ручки - вони повинні бути досить зручні. Останнім часом ручки взагалі часто відсутні - дверцята відкриваються простим натисненням. Потренуйтеся, чи зручно вам.

Висувні ящики

Перевірте, яким чином вони відкриваються, покатайте їх вперед-взад. У дуже добре виготовлених меблів ящики рухаються плавно і тихо, вони забезпечені стопорами, які не дають ящикам випасти комусь на ноги, а в ідеалі вони оснащені ще й доводчиками, що закриватимуть ящики без стуку і до самого кінця.

Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 127)

КОМЕНТАРІ