Що таке моделювання бороди

Що таке моделювання бороди

20.07.16 23:55 0 2356

Ось уже більше двох років жіночі погляди спрямовані на чоловіків в тренді, а саме на бородатих чоловіків. Адже зараз борода - це не тільки індивідуальна фішка, але і дань моді. Однак, борода бороді - не рівня, тільки доглянута і змодельована зможе надати брутальності, харизми і підкреслити темперамент чоловіка. До речі, змоделювати бороду в Москві ви можете тут.

Індивідуальний дизайн бороди

Світова мода стрімко розвивається і змінюється. Це стосується не тільки одягу і стрижки, але і бороди, яка, до речі, залишається актуальною в усі часи. От тільки яку саме чоловікові підібрати бороду, щоб вона гармонійно виглядала?

Форма бороди безпосередньо залежить від типу обличчя. Круглолиці чоловіки краще виглядатимуть з короткою бородою або іншим варіантом, який візуально подовжить обличчя. А ось бакенбарди і тонкі вуса краще не відрощувати, вони розширять обличчя.

Класична російська борода додасть брутальності, додасть об'єму і пропорційності чоловікам з трикутною формою обличчя. Не варто забувати про колір волосся, зросту чоловіка, вік і соціальний статус. Адже борода - це не просто слідування тенденціям. Ця деталь здатна підкреслити стиль і проявити свою індивідуальність.

Як надати форму бороді?

Правильна форма і своєчасний догляд - дві головні складові красивої бороди. Щоб отримати потрібну форму, в першу чергу, потрібно почати відрощувати її і незабаром звернутися до цирульника. Він негайно підбере підходящий варіант, підкаже тонкощі і детально розповість про догляд за шкірою і бородою.

Але правильний вибір форми - це півсправи. Ключ до успішного зовнішнього вигляду криється в регулярному моделюванні бороди. Тільки її доглянутий вигляд стане візитною карткою, підкреслить статус чоловіка і буде привертати увагу оточуючих.

Надання форми бороді - це нескладна процедура, але вимагає певних знань, наявність досвіду і набитої руки майстра. Самомоделювання рекомендується проводити кожні два тижні, використовуючи при цьому спеціальні засоби для догляду за бородою: мило, стайлінг, масло для стимуляції росту і для м'якості волосся.

Професійний цирульник зможе підібрати і форму бороди і проконсультує щодо подальшого догляду в домашніх умовах.

Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 127)
Попередня новина: 9-ть ознак якісних меблів
Наступна новина: Лучшим подарком есть цветы

КОМЕНТАРІ