Чернівці: Майже 103,5 мільйона гривень коштів громади цього року спрямували на будівництво та ремонт об’єктів соціальної сфери

Чернівці: Майже 103,5 мільйона гривень коштів громади цього року спрямували на будівництво та ремонт об’єктів соціальної сфери

21.07.16 16:41 0 513
Титульні списки будівництва об`єктів житла і соціальної сфери департаменту містобудівного комплексу та земельних відносин міської ради на 2016 рік затвердив виконавчий комітет міської ради. На виконання цих робіт понад 101,2 млн. грн. спрямовано з бюджету розвитку та. та 2,2 млн. грн. із залишку коштів, що утворився в бюджеті на початок цього року.

За ці кошти будівельно-ремонтні роботи вестимуться у закладах освіти, охорони здоров'я, культури, спорту та об'єктах комунального господарства. Зокрема, на об'єктах освіти заплановано виконати роботи майже на 37,2 млн. грн., охорони здоров'я – понад 6 млн. грн., культури – майже 7,6 млн. грн., спорту – понад 4,8 млн. грн., комунального господарства – майже 37,3 млн. грн., інших об'єктах – понад 9,7 млн. грн.

Окрім того, на виготовлення техніко-економічного обґрунтування на будівництво транспортної автомагістралі по вул. Південно-Кільцевій з автодорожнім тунелем через територію злітно-посадкової смуги міжнародного аеропорту зарезервовано 1 млн. грн.

Про це повідомили у Чернівецькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: У Рівненській області ...

КОМЕНТАРІ