Тернопілля: у 4 селах на Збаражчині замінять вуличне освітлення

Тернопілля: у 4 селах на Збаражчині замінять вуличне освітлення

21.07.16 15:39 0 505
Вуличне освітлення планують замінити у 4 селах на Збаражчині – у Колодному, Решнівці, Шимківцях та Болязубах. Загальна протяжність – 10 км. Наразі замінили ліхтарі на вулицях Колодного та Шимківців.

Роботи виконали на 1,5 км. Гроші - з державної субвенції для Колодненської об`єднаної територіальної громади. Вона складає цього року 2 млн. 668 тис. грн.

Як розповів Ігор Горбоніс, заступник голови об`єднаної територіальної громади Ігор Горбоніс, висновки на ці проекти від ОДА вже отримали. Наразі очікують погодження від Мінрегіонбуду. Тільки їх отримають, одразу роботи підуть повним ходом.

Загалом, на реконструкцію вуличного освітлення спрямують 775 тисяч гривень з субвенції. Жителі села вже відчули зміни. Кажуть, навіть найнебезпечнішими вуличками тепер ходити вночі не страшно.

Також у планах - капітальний ремонт приміщень адміністративного будинку Колодненської сільської ради в с. Колодне Збаразького району.

Під час робочого візиту у громаду голова ОДА Степан Барна оцінив активність Колодненської громади.

«Ми вкотре бачимо, що децентралізація – в дії. Хоча це одна з найменших громад в області, адже включає лише близько 3 тисяч осіб, але активності її жителів можна тільки позаздрити. Це приклад для інших громад. Заміна вуличного освітлення на 10 км сіл у районі – це дуже потрібен і актуальний проект. Думаю, завдяки співфінансування з місцевих бюджетів нам вдасться його реалізувати, щоб кожен відчув зміни!».

Про це повідомили у Тернопільській облдержадміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Степан Барна: Для нас ...
Наступна новина: В Закарпатській області ...

КОМЕНТАРІ