У чотирьох районах Тернопільщини буде нова лінія електропередач

У чотирьох районах Тернопільщини буде нова лінія електропередач

21.07.16 15:09 0 577
Під керівництвом першого заступника голови обласної державної адміністрації Івана Крисака відбулась чергова нарада із представниками Національної енергетичної компанії ДП «Національна енергетична компанія «Укренерго» (замовника) щодо будівництва об'єкту ПЛ 330кВ Луцьк північна Тернопільська з реконструкцією ПС 330 кВ « Тернопільська» па ПС 330кВ «Луцьк північна». Проходитиме вона на територіях Кременецького, Збаразького, Тернопільського та Зборівського районів Тернопільської області.

Як повідомили у відділі енергозбереження управління розвитку інфраструктури транспорту та енергозбереження облдержадміністрації, також участь у нараді взяли генеральний проектувальник ТОВ «Зв'язоктехсервіс», директор ДП «Тернопільський науково дослідний та проектний інститут землеустрою», директор ДАТ «Будівельна компанія «Укрбуд» ДП «Тернопільський промбудпроект» та голови районних державних адміністрацій вищеназваних районів.

Під час наради висловили подяку обласній державній адміністрації, яка є лідером серед областей, через які проходитиме ПЛ 330кВ, у просуванні робіт з будівництва.

За результатом наради визначено наступні етапи будівництва зазначеної лінії електропередач: представлено проекти трьохсторонніх договорів та надано на опрацювання районним державним адміністраціям, оскільки вони виступають основними замовниками будівництва лінії.

Про це повідомили у Тернопільській облдержадміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: На Вінниччині посилено ...
Наступна новина: Степан Барна: Для нас ...

КОМЕНТАРІ