У Рівненській області рятувальники навчили працівників місцевого казначейства правилам пожежної та техногенної безпеки

У Рівненській області рятувальники навчили працівників місцевого казначейства правилам пожежної та техногенної безпеки

21.07.16 16:58 0 549
19 липня співробітники Володимирецького районного сектору Головного управління ДСНС України у Рівненській області з метою проведення профілактично-роз’яснювальної роботи з питань пожежної безпеки та безпеки життєдіяльності, завітали до працівників Управління Державної казначейської служби України у Володимирецькому районі Рівненської області.

В ході проведення зустрічі рятувальники роз’яснили працівникам місцевого казначейства основні вимоги з питань пожежної та техногенної безпеки, навели приклади пожеж, надзвичайних подій та причини їх виникнення, що виникали як у Володимирецькому районі, так і в області загалом. Також рятувальники розповіли про порядок та правила евакуації, та дії в разі виникнення пожежі.

Окремо рятувальники роз’яснили як правильно користуватися вогнегасниками, а також для всіх працівників провели практичне заняття із їх застосування. Адже як показує практика, не всі знають як правильно на практиці застосовувати первинні засоби пожежогасіння. Кожен мав змогу самостійно спробувати загасити умовне загоряння з допомогою вогнегасника.

Скориставшись можливістю рятувальники також нагадали присутнім про правила пожежної безпеки в екосистемах під час літнього пожежонебезпечного періоду, недопущення спалювання сухої трави, стерні, сміття тощо.

Наостанок рятувальники закликали персонал об’єкту суворо дотримуватися вимог пожежної безпеки, адже як говорить народна мудрість: «Пожежу легше попередити, ніж ліквідовувати її наслідки».

По завершенню рятувальники надали присутнім відповідні застережливі листівки з основними правилами пожежної та техногенної безпеки, а також порядком дій у разі виникнення надзвичайних ситуацій.

ГУ ДСНС України у Рівненській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Чернівці: Майже 103,5 ...
Наступна новина: Чернівчан закликають ...

КОМЕНТАРІ