пройшов навчальний збір керівників спеціалізованих служб цивільного захисту

пройшов навчальний збір керівників спеціалізованих служб цивільного захисту

21.07.16 17:58 0 571
19 липня на базі навчально-методичного центру ЦЗ та БЖД Рівненської області відбувся навчально-методичний збір з керівниками спеціалізованих служб цивільного захисту області. До організації та проведення долучились фахівці Головного управління ДСНС України у Рівненській області та управління з питань НС та ЦЗ облдержадміністрації.

Начальник НМЦ ЦЗ та БЖД Рівненської області полковник служби ЦЗ Сергій Вовчук у вступному слові підкреслив необхідність готовності спеціалізованих служб до дій за призначенням, а також на своєчасному плануванні та проведенні заходів цивільного захисту, особливо в період підготовки до проведення комісією ДСНС України контролю діяльності Рівненської територіальної підсистеми ЄДС ЦЗ та її ланок щодо виконання вимог законів та інших нормативно-правових актів з питань ЦЗ, техногенної і пожежної безпеки та діяльності аварійно-рятувальних служб, що запланований на період з 15 по 23 серпня 2016 року.

Співробітники навчально-методичного центру довели присутнім вимоги нормативно-правових актів щодо діяльності служб цивільного захисту.

Начальник відділу реагування на НС Головного управління ДСНС України у Рівненській області полковник служби ЦЗ Іван Жакун прокоментував недоліки відпрацьованих плануючих документів служб ЦЗ. Також підкреслив, що необхідно довести підготовлену плануючу документацію до безпосередніх виконавців, тільки тоді буде досягнуто належну координацію та злагоджену роботу працівників служб.

НМЦ ЦЗ та БЖД Рівненської області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: У Рівненській області ...

КОМЕНТАРІ