На Вінничині на черговій обласній земельній комісії погоджено надання земельних ділянок 65 учасникам антитерористичної операції та родичам загиблих з їх числа (+фото)

На Вінничині на черговій обласній земельній комісії погоджено надання земельних ділянок 65 учасникам антитерористичної операції та родичам загиблих з їх числа (+фото)

21.07.16 14:07 0 525
На 66 засідання комісії з питань надання земельних ділянок державної власності у власність або користування фізичним та юридичним особам, яке відбулось 19 липня 2016 року надано 12 проектів розпоряджень голови обласної державної адміністрації. З них: 7 проектів розпоряджень голови обласної державної адміністрації, підготовлених Головним управлінням Держгеокадастру у Вінницькій області, 5 проектів розпоряджень голови обласної державної адміністрації, підготовлених Департаментом агропромислового розвитку облдержадміністрації.

В тому числі: про надання в оренду земельної ділянки - 1, про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки – 1, про надання дозволу на розроблення робочого проекту землеустрою – 1, про надання дозволу на розроблення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки натурі (на місцевості) – 1, про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки натурі (на місцевості) – 1, про припинення дії договору оренди земельної ділянки та надання дозволу на розроблення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки натурі (на місцевості) - 1, про укладання додаткової угоди – 1, про укладання договору оренди водного об'єкту – 3; про поновлення договору оренди земельної ділянки водного фонду – 2.

Розглянуто питання надання земельних ділянок 65 учасникам антитерористичної операції та родичам загиблих з їх числа для ведення особистого селянського господарства та для ведення садівництва.

Крім того, на обговорення комісії винесено 5 питаньГоловним управлінням Держгеокадастру у Вінницькій області.

Під час роботи комісії розглянуто всі питання, винесені на порядок денний.

За результатами роботи комісії погоджено 11проектів розпоряджень голови облдержадміністрації з питань надання земельних ділянок державної власності у власність або користування фізичним та юридичним особам. 1 проект розпорядження голови облдержадміністрації вирішено розглянути після додаткового вивчення.

Погоджено надання земельних ділянок 65 учасникам антитерористичної операції та родичам загиблих з їх числа для ведення особистого селянського господарства та для ведення садівництва.

Комісією розглянуто винесені на обговорення питання та внесено пропозиції про вжиття відповідних заходів щодо їх вирішення.









Про це повідомили у Вінницькій ОДА
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Вінничина: прокуратура ...
Наступна новина: У Рівненській області ...

КОМЕНТАРІ