Які є різновиди нічних сорочок

Які є різновиди нічних сорочок

21.07.16 21:40 0 2295

сорочкиЯкісна нічна рубашка, призначена для сну, може бути короткою або довгою, але обов'язково повинна бути досить просторою, зручною і не стягувати, не тиснути на тіло. Тканина такої рубашки повинна володіти текстурою, що дозволяє зберігати форму виробу, не перекручуватися і не комкаться під час сну. Адже від цього залежить якість відпочинку.

Як правило, такі ночнушки виготовляються переважно з природних матеріалів, що володіють хорошою еластичністю і гігроскопічними властивостями: бавовна, шовк, льон, віскоза, бамбук з добавками сучасних синтетичних волокон, що поліпшують властивості основи. Окрасою такі нічних рубашок служать м'які еластичні мережива, шовкові стрічки, невеликі бантики, гудзики, а то і просто особливості крою - планки, кокетки, підрізи, защипи і т. д. Все повинно бути передбачено з метою забезпечення максимального комфорту під час сну в нічній рубашці.
 
Інша категорія - нічною рубашкою її і не назвеш - це нічні сорочки, які відносяться до так званої предпостельної білизни. Це, як правило, сорочки з більш дорогих і вишуканих тканин: високоякісного штучного і натурального шовку, тонкого сатинового полотна, батисту, прикрашені дорогим мереживом, стразами. Часто такі нічні сорочки комплектуються разом з шикарними халатами або пеньюарами. Така нічна сорочка допомагає створенню образу розкішної доглянутої жінки, надає їй в домашній обстановці значущості, парадності, виділяє на тлі побутової буденності. І спати в них, звичайно, теж цілком комфортно.
 
Існує і ще одна категорія нічних сорочок - це сорочки, які для сну, власне, і не призначаються. Це - хоч і важливий, але тільки лише інструмент зваби. Зручність моделі і склад тканини тут, як правило, стоять далеко не на першому місці. Основна роль цих сорочок - зробити жінку якомога більш бажаною і спокусливою. Такі сорочки часто виготовляються з прозорих, напівпрозорих тканин, сітки. Часто в комплект з сорочкою входять відкриті трусики стрінги. В окремих випадках моделі сорочок можуть бути взагалі одноразовими.

Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 127)
Попередня новина: Навіщо потрібен басейн?
Наступна новина: Переваги і вигоди ...

КОМЕНТАРІ